Visie en Werkwijze

Maatwerk!maatwerk 3 2442825975

Wij geloven in maatwerk. Iedere situatie en vraag van onze opdrachtgevers is uniek, heeft zo zijn eigen achtergrond, oorsprong, karakter en context. LeerEffect besteedt in de voorbereiding en de uitvoering van coachingstrajecten en opleidingsprogramma veel tijd om zich te identificeren met de werkpraktijk en –omgeving van haar opdrachtgever. Het is ons doel dat deelnemers zich herkennen in onze aanpak, waardoor zij optimaal gemotiveerd zijn om de aangereikte kennis en vaardigheden ook blijven toe te passen.

Samen verantwoordelijk voor commercieel succes!

LeerEffect zit naast haar opdrachtgever en ieder project en programma is altijd een gezamenlijk resultaat, waarin ook alle betrokken een duidelijke verantwoordelijkheid hebben en krijgen. Dankzij dit samen optrekken ontstaat er binnen de organisatie optimaal draagvlak en commitment voor een structurele verandering in werkwijze, vaardigheden en gedrag.

Want na een training begint het echte werk voor de opdrachtgever pas echt, als nieuwe kennis en vaardigheden ook in de dagelijkse praktijk dienen te worden toegepast en geborgd. Een cruciale rol is hierbij weggelegd voor het (sales) management. Mensen worden niet vanzelf beter. Ze dienen ook na een training de juiste aandacht, support en ondersteuning van hun direct leidinggevende te krijgen. De manager als coach in de dagelijkse praktijk is een belangrijke voorwaarde om vaardigheden en gedragsverandering structureel en op de langere termijn te waarborgen.

Als u commercieel succesvol wil zijn en blijven, laat de dagelijkse praktijk telkens zien dat dit de enige manier op weg naar dit succes.

Succes kost tijd en energie en komt niet vanzelf.

Spreekt onze werkwijze u aan? Kijk dan verder op onze website voor meer informatie over onze activiteiten of bel ons voor advies of een vrijblijvend gesprek waarin we, op basis van uw specifieke vragen, samen de toegevoegde waarde van onze werkwijze kunnen verkennen.

“Winnaars hebben een plan, verliezers slechts een excuus waardoor het niet gelukt is”

Het bedrijf LeerEffect

LeerEffect is een innovatief en gespecialiseerd bedrijf met een primaire focus op de ontwikkeling van commerciële vaardigheden.partners image1

Het bedrijf is in 2001 opgericht en is in de afgelopen 12 jaar uitgegroeid tot een professionele partner voor vele bedrijven en organisaties en beschikken wij over een flexibel en deskundig team van ervaren adviseurs, consultants en trainers. Afhankelijk van de grootte van de projecten en vereiste kennis en ervaring stellen wij een op maat team samen. Op deze wijze kunnen wij zowel kleinere en grotere MKB bedrijven als multinationals in diverse branches op een doeltreffende en professionele wijze van dienst zijn.

Samenwerkingsverbanden

Met het doel het werkveld en onze inzet te verbreden en ons commercieel specialisme verder te versterken hebben wij inmiddels ook diverse samenwerkingsverbanden met andere bureaus gerealiseerd.

LeerEffect is partner van:

  • Business Increase 

 

Achtergrondafbeelding

Ontwikkeling en uitvoering van trainingsprogramma’s met 1 centraal thema: commercieel onderhandelen en het doeltreffend afsluiten van orders.

Specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van opleidingsprogramma’s rondom het thema belevingsgerichte zorg voor instellingen en organisaties in de zorg.

Kijk op onze website voor meer informatie over onze activiteiten en de partnerships met andere organisaties.