Het bedrijf LeerEffect

LeerEffect is een innovatief en gespecialiseerd bedrijf met een primaire focus op de ontwikkeling van commerciële vaardigheden.partners image1

Het bedrijf is in 2001 opgericht en is in de afgelopen 12 jaar uitgegroeid tot een professionele partner voor vele bedrijven en organisaties en beschikken wij over een flexibel en deskundig team van ervaren adviseurs, consultants en trainers. Afhankelijk van de grootte van de projecten en vereiste kennis en ervaring stellen wij een op maat team samen. Op deze wijze kunnen wij zowel kleinere en grotere MKB bedrijven als multinationals in diverse branches op een doeltreffende en professionele wijze van dienst zijn.

Samenwerkingsverbanden

Met het doel het werkveld en onze inzet te verbreden en ons commercieel specialisme verder te versterken hebben wij inmiddels ook diverse samenwerkingsverbanden met andere bureaus gerealiseerd.

LeerEffect is partner van:

Specialist in praktijkgerichte trainingen en coaching op het gebied van commerciële, communicatieve en management vaardigheden

Ontwikkeling en uitvoering van trainingsprogramma’s met 1 centraal thema: commercieel onderhandelen en het doeltreffend afsluiten van orders.

Specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van opleidingsprogramma’s rondom het thema belevingsgerichte zorg voor instellingen en organisaties in de zorg.

Kijk op onze website voor meer informatie over onze activiteiten en de partnerships met andere organisaties.