Business Development

LeerEffect adviseert en begeleidt zowel MKB ondernemers als verkoopleiders van grotere bedrijven met het opzetten en inrichten van een effectieve en efficiënte verkoopstructuur en –organisatie.

Als basis van onze aanpak hanteren wij het door ons zelf ontwikkelde werkmodel “Raamwerk verkooporganisatie”.

Raamwerk verkooporganisatie

Het model bestaat uit stapsgewijze en praktische toolkits die de ondernemer en/of verkoopleider in een zeer korte tijd inzicht en antwoorden geeft op 4 kernvragen:

 1. Hoe organiseren we onze verkoopactiviteiten slim en gestructureerd, zodat we een maximaal rendement uit onze verkoopinspanningen kunnen halen?
 2. Hoe kunnen we zo efficiënt mogelijk de resultaten van onze verkoopactiviteiten meten en monitoren, zonder dat het administratieve last van onze verkopers sterk vergroot?
 3. Hoe goed zijn onze verkopers en wat zijn de unieke kwaliteiten, valkuilen en verbeterpunten van onze verkopers en in welke competenties dienen we te investeren om de individuele prestaties verder te verhogen?
 4. Hoe kunnen we het beste ons verkoopteam aansturen en hoe geven we op een effectieve wijze leiding aan het werk en de verdere ontwikkeling van onze verkopers?

Het resultaat van deze aanpak is een heldere blauwdruk van de snelste route naar meer omzet, betere verkopers en structureel commercieel succes!

Spreekt deze aanpak u aan en wilt u weten hoe dit binnen uw bedrijf toepasbaar is? Bel ons dan voor een vrijblijvende afspraak waarin we samen de toepasbaarheid en toegevoegde waarde voor uw organisatie kunnen verkennen.

new-business-development

 • Nieuw: Sales Skills Scan

  LeerEffect heeft, voor een optimale voorbereiding op een opleidingsprogramma, een nieuw meetinstrument ontwikkeld; de Sales Skills Scan.

  Continue Reading
 • .

  Nieuwe training! De SMART-dealcloser

   smart dealcloser

  Wilt u verkopers die slimmer en beter meer deals kunnen afsluiten?
  Dankzij onze nieuwe SMART-dealclosing methode leren uw verkopers in 1 dag sneller & slimmer betere deals te sluiten.

  Continue Reading